AVÍS LEGAL:

El responsable d’aquesta pàgina web és: PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA, unitat territorial de CASTELLON DE LA PLANA amb N.I.F. R4300002E y domicili social a C/Escoles Pies, 1, 12300, Morella (CASTELLÓ).

També pots contactar amb nosaltres a través del número de telèfon Nº 964 160 379 o a través de la següent adreça d’e-mail: info@basilicademorella.org.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El disseny d’aquest loc web i els seus codis fonts, així com els logotips, marques i altres símbols distintius que apareixen al mateix pertànyen a PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA no es fa responsable de la legalidad d’altres llocs web de tercers des dels que es puga accedir a aquesta web. PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguen estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web.

PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense previ avís, a l’objecte de mantenir actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produisquen o puguen produir perjuicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense autorització prèvia i per escrit de PARRÒQUIA DE MORELLA – BISBAT DE TORTOSA.

Tota la informació relativa a privacitat, està disponible en la nostra Política de Privacitat.